011-13 07 32

Öppet alla vardagar 9-18

Ögonlaser - se världen med nya ögon

I nära samarbete med Ögonlasern kan vi hjälpa de allra flesta att korrigera sina synbesvär med en enkel ögonlaserbehandling. Du finner oss på samma adress som Optiker Persson! Välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information eller boka tid för en förundersökning.

Marknadens tryggaste ögonlaserbehandling

Ögonlasern har utfört över 30 000 laserbehandlingar av synfel sedan 1990. Hos oss möter du Sveriges främsta ögonläkare och ett väl inarbetat team av mycket erfarna ögonspecialister, optiker och ögonsjuksköterskor som följer dig genom behandlingen.

Ögonlasern arbetar utifrån högt ställda kriterier för säker kirurgi och lägger stora resurser på kvalitetsarbete, uppföljning av behandlingsresultat och inte minst genom utbildningar och investeringar inom de senaste teknikerna - allt för att kunna erbjuda marknadens säkraste ögonlaserkirurgi.

På kliniken i Norrköping behandlas närsynthet, översynthet, astigmatism och ålderssynthet. Vi utför förundersökningen inför din ögonbehandling. Har du frågor eller vill ha mer information om ögonbehandlingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vill du veta mer

Ögonlaser i Norrköping

Vill du veta mer om ögonlaser, kontakta Henrik Jennefors på telefon 011-13 07 32.

Finansiering

Ögonlasern har samarbete med Wasa Kredit och erbjuder de allra förmånligaste villkoren på marknaden med möjlighet till avbetalning.

Back To Top