011-13 07 32

Öppet alla vardagar 9-18

Ögonlaser - se världen med nya ögon

I nära samarbete med Ögonlasern kan vi hjälpa de allra flesta att korrigera sina synbesvär med en enkel ögonlaserbehandling. Du finner oss på samma adress som Optiker Persson! Välkommen att kontakta oss om du vill ha mer information eller boka tid för en förundersökning.

Marknadens tryggaste ögonlaserbehandling

Ögonlasern har utfört över 30 000 laserbehandlingar av synfel sedan 1990. Hos oss möter du Sveriges främsta ögonläkare och ett väl inarbetat team av mycket erfarna ögonspecialister, optiker och ögonsjuksköterskor som följer dig genom behandlingen.

Ögonlasern arbetar utifrån högt ställda kriterier för säker kirurgi och lägger stora resurser på kvalitetsarbete, uppföljning av behandlingsresultat och inte minst genom utbildningar och investeringar inom de senaste teknikerna - allt för att kunna erbjuda marknadens säkraste ögonlaserkirurgi.

På vår ögonklinik i Norrköping behandlar vi närsynthet, översynthet, astigmatism och ålderssynthet. Vi utför förundersökningen inför din ögonbehandling. Har du frågor eller vill ha mer information om ögonbehandlingar är du alltid välkommen att kontakta oss.

Ögonlaserbehandling genom bruttolöneavdrag

Din arbetsgivare kan finansiera din behandling genom ett avdrag på din bruttolön under överenskommen tid. Det kostar inte din arbetsgivare någonting, men du kan spara upp till 58% av behandlingskostnaden då din skatt blir lägre genom att din bruttolön sänks. Tala med din arbetsgivare och hänvisa till vår hemsida www.ogonlasern.se där all nödvändig information finns.

Vill du att vi kontaktar din arbetsgivare eller är ni flera på företaget som är intresserade – kontakta oss så besöker vi er.

Vill du veta mer

Ögonlasern i Norrköping

Ring eller maila Anna Grademyr som är verksamhetsansvarig på Ögonlasern i Norrköping. Telefon 011-13 37 50 eller norrkoping@ogonlasern.se.

Läs mer på www.ogonlasern.se

Finansiering

Vårt samarbete med Wasa Kredit erbjuder de allra förmånligaste villkoren på marknaden med möjlighet till avbetalning.

Back To Top