011-13 07 32

Öppet alla vardagar 9-18
Zeiss

Glasögonglas för bilkörning

Nå ditt mål säkert och utan stress

För utmärkt användarkomfort och ökad säkerhet på vägen. ZEISS DriveSafe Lenses är glas speciellt optimerade för bilkörning. Glasen hjälper dig att se bättre i mörker eller i besvärliga väderförhållanden, skyddar dina ögon mot bländning och gör det lättare för dig att växla fokus – snabbt och ofta. En optimal extra säkerhetsfunktion i dina vanliga glasögon.

ZEISS DriveSafe – ett par vardagsglasögon för bilkörning

Att kunna se bra är en förutsättning för att köra säkert eftersom våra ögon går på full gas på vägen: de växlar hela tiden mellan att titta på vägen, GPS:en och i backspeglarna. Dåligt väder eller ogynnsamt ljus gör att det ofta är svårt att se ordentligt. ZEISS DriveSafe Lenses – som enstyrkeglas eller progressiva glas – minimerar stressen för dina ögon vid bilkörning och gör att du ser bättre, så att du kan komma fram till ditt mål säkert och utan stress.

Minskar bländningen. Hjälper dig att bedöma avståndet bättre.

Ogynnsamt väder, dåligt ljus, irriterande bländning (t.ex. från mötande fordon, gatubelysning eller reflexer från våta vägbanor) samt att ofta och snabbt växla fokus utgör ofta potentiella utmaningar för många bilförare. ZEISS DriveSafe Lenses är designade för att passa bilförares speciella synbehov.

Läs mer om DriveSafe glasögonglas här

Glasen hjälper dig:

  • Att bedöma avstånd och trafiksituationer snabbare
  • Förbättrar mörkerseendet
  • Minskar störningen från reflekterande ljus
  • Säkerställer att du snabbt och enkelt kan växla fokus till omgivningen runt bilen
Back To Top