Boka synundersökning
Oakley sportglasögon

Sportglasögon

Behåll fokus på sporten med ett par sköna sportglasögon anpassade för dina ögon och aktivitet. Sportglasögon finns i en mängd olika modeller och märken men det gemensamma för våra sportglasögon är att de har fokus på kontrasthöjande glas, okrossbara linser (glas) samt optimal komfort för din sport. När du besöker vår butik i Norrköping hittar du ett brett utbud av sportglasögon från Oakley och Maui Jim.

Oavsett om du tillbringar många timmar i solen på golfbanan eller gillar att cykla MTB i skuggiga skogar finns det mycket att vinna genom att välja bra sportglasögon för dina ögon. Många av oss använder glasögon i vardagen men när vi idrottar tar vi av oss dem. Ett par bra sportglasögon hjälper dig att hålla fokus på idrotten vilket i sin tur förbättrar prestationen.

Sportglasögon med styrka

Har du vanliga glasögon till vardags och inte vill riskera att tappa eller skada dem när du idrottar, kan du få dina sportglasögon slipade med din styrka. Fördelen med sportglasögon är att de har en bra komfort och att de finns med kontrasthöjande färg på glasen som är anpassade för just din sport. Besök vår butik i Norrköping så kan vi hjälpa dig med slipade sportglasögon efter dina behov. Vi kan göra sportglasögon med både enkelslipade eller progressiva glas. Med nya sportglasögon från oss kan du utöva din sport och även se bra!

Komfort är A och O för sportglasögon

När du köper ett par nya sportglasögon med eller utan styrka är det viktigt att du provar dem så att de verkligen sitter stadigt över näsan och att skalmarna sitter bra vid öronen. Ska du t.ex. spela golf eller ut på en längre löprunda kommer du att bära dem länge och då är komforten A och O för att du ska gilla din sportglasögon. Besök oss i butiken så hjälper vi till att hitta rätt sportglasögon för dig.

Polariserade linser i sportglasögon

Polariserade linser har ett extra filter som tar bort reflektioner från till exempel vattenytor och snö. Därför kan polariserande glasögon passa bra om du åker skidor, seglar eller håller på med vattensport.