Boka synundersökning
Zeiss glasögonglas

ZEISS Smartlife glasögonglas

Individuell optimering med speciell hänsyn taget till vår uppkopplade livsstil. I tillägg tas hänsyn till ständig blick- och huvudrörelser på olika synavstånd och olika riktningar. Individuellt optimerat progressivt glas med fokus på: korrektionsdata, bågdata, ansiktsanatomi och individuell livsstil.


ZEISS VISUFIT 1000
Visufit 1000
Perfekt anpassade glasögon. Med den senaste tekniken från ZEISS.
Fördelarna med VISUFIT 1000
  • Med hjälp av nio olika kameror och 45 miljoner fokuspunkter justeras glasen perfekt i dina bågar
  • Du kan se och jämföra olika glasögon i en 180 grader vy
  • Utifrån endast en bild tagen med VISUFIT 1000 skapas din avatar

ZEISS ClearView
ZEISS ClearView
Nöj dig inte med standard

Kompromissa inte med din syn. ZEISS ClearView enstyrkeglas ger dig utomordenlig syn från optisk centra (mittpunkt) i glaset ända ut i perferin. Glasen är dessutom flackare, tunnare och ger dig ett snyggare utseende än vanliga standardglas.


ZEISS DriveSafe
ZEISS DriveSafe
Glasögonglas för bilkörning

För utmärkt användarkomfort och ökad säkerhet på vägen. ZEISS DriveSafe Lenses är glas speciellt optimerade för bilkörning. Glasen hjälper dig att se bättre i mörker eller i besvärliga väderförhållanden, skyddar dina ögon mot bländning och gör det lättare för dig att växla fokus – snabbt och ofta. En optimal extra säkerhetsfunktion i dina vanliga glasögon.

Minskar bländningen. Hjälper dig att bedöma avståndet bättre.

Ogynnsamt väder, dåligt ljus, irriterande bländning (t.ex. från mötande fordon, gatubelysning eller reflexer från våta vägbanor) samt att ofta och snabbt växla fokus utgör ofta potentiella utmaningar för många bilförare. ZEISS DriveSafe Lenses är designade för att passa bilförares speciella synbehov.

Passar för bilkörning och vardagsanvändning

ZEISS DriveSafe Lenses är perfekta i dina vardagsglasögon: de har ett stort och brett synområde på långt håll, ett optimerat synområde på medellångt avstånd och en närzon som lämpar sig för att både läsa och arbeta. Denna allroundlösning gör bilkörningen mer bekväm och uppfyller samtidigt kraven för den dagliga användningen.


ZEISS Blue Guard
ZEISS Blue Guard
Alltid framför skärmen är det nya normala.

Våra liv blir mer och mer digitala. Vi arbetar, spelar, hämtar information och handlar online, var vi än är. Med denna livsstilsförändring är vi mera beroende av vår syn än någonsin tidigare. Detta innebär att vi, förutom exponeringen för blått ljus från solen, också är mer utsatta för artificiellt blått ljus.

Glasögonglas med ZEISS BlueGuard kan hjälpa dig se mer bekvämt framför skärmen, hela dagen. Med den nya generationens blåljusfilter hanterar du dessutom dagens digitala värld utan irriterande blå-lila reflexer i dina glasögon.


ZEISS OfficeLens
ZEISS OfficeLens
Se bekvämt på jobbet, hela dagen.

ZEISS arbetsglas skräddarsys alltid för just din yrkesroll och din individuella syn. Vi hjälper dig hitta exakt rätt glasögon för just dina behov, optimerade för arbete vid datorn och för snabb växling mellan läsning, användning av digitala enheter och interaktion med andra människor. Upplev avslappnad och skarp syn med en bekväm, naturlig kroppsställning och huvudposition.