Boka synundersökning
Solglasögon i Norrköping

Solglasögon

Välkommen till vår butik i Norrköping. Här hittar du ett handplockat sortiment av solglasögon från populära varumärken som Céline, Gucci, Moscot, Tom Ford, Maui Jim, Oakley m fl. När det är dags för nya solglasögon fungerar det bäst när man väljer solglas och bågar efter hur de ska användas i solen. Men det hindrar ju inte att man väljer dem som man tycker är snyggast också.

Solglasögon med din styrka

Att gå runt och kisa i solen är både jobbigt för ögonen och kan leda till trötta ögon och huvudvärk. Många av oss använder glasögon i vardagen men när solen lyser tar vi på oss ett par vanliga solglasögon utan styrka. Slipade solglasögon innebär att du får solglasögonen i din egen styrka anpassade efter dina ögon. De slipade solglasen kan vi sätta i en båge efter dina önskemål om färg, form och favoritmärke.

Skydda ögon mot solens skadliga strålar

Om du bär glasögon i vanliga fall är solglasögon i din styrka nödvändigt för att säkerställa en skarp syn i solen. Vi på Optiker Persson i Norrköping hjälper dig med solglasögon i din styrka, som samtidigt skyddar dina ögon från solens skadliga strålar.

Se bra och kör säkert i solen

Det är väldigt skönt att spendera mycket tid utomhus och i solen. Med solglasögon i din styrka får du en skarp syn hela tiden. Detta är extra viktigt i trafiken där solglasögon i din styrka ökar säkerheten avsevärt eftersom risken att bli bländad av solen minskar.

100% UV-skydd

Dina ögon och den känsliga huden runt ögonen är särskilt utsatta för solens skadliga strålar. Därför är ett par bra solglasögon viktiga att använda i solen och vid andra aktiviteter utomhus. Alla solglasögon och glasögon hos optiker Persson ger ett 100% UV-skydd mot solens farliga strålar.

Maui Jim
Chloé